EP:Van der Kampen Electronics, uw vakzaak voor Budel en omstreken.

Onze winkel is gevestigd aan de Dr. Anton Mathijsenstraat 11 te Budel.

Zoals de naam "electronics" al zegt, wij hebben bijna alles op het gebied van electronica in en rondom uw huis.

In onze winkel van ruim 400m2 winkelvloeroppervlakte bieden wij een ruime keuze aan bruingoed en witgoed. Van Plasma & LED LCD televisies tot wasmachines, van telefoons tot satelietsystemen, van digitale fotocamara's tot mp-3 spelers, van stofzuigers tot blu-ray spelers, van scheerapparaten tot wekkerradio's. Kortom we hebben alles in huis.

De tv-wand van onze winkel is in zijn geheel vernieuwd. Nu hebben we een wand die veel overzicht biedt op het gebied van bruingoed. We hebben nu ook een geheel nieuwe geluidsruimte om het geluid optimaal te kunnen ervaren. Bovendien biedt deze opzet veel privacy, zodat u in alle rust de apparatuur kunt beleven, beoordelen en vergelijken.

Om een indruk van onze winkel te krijgen, we hebben ongeveer 70 verschillende plasma & LED LCD televisies in ons assortiment tegen zeer concurrerende prijzen.  Ook hebben wij een ruim scala aan 3-d tv's die voor demonstratie klaarstaan. Ook de topmerken Bose en Loewe hebben wij in ons assortiment.

Om een keuze te maken uit ons brede aanbod, is een goed advies vaak onontbeerlijk. Onze medewerkers luisteren echt naar uw wensen, zodat zij u kunnen helpen met een deskundig advies op maat. Ook buiten de winkel gaat onze service verder. Zo bezorgen we uw aankoop graag thuis, op een moment dat het u uitkomt. We helpen bij het installeren en programmeren, zodat u meteen van uw nieuwe aanwinst kunt genieten.

Ook willen we nog even vermelden dat we een eigen bruin en witgoedservice in huis hebben.

Kortom we zijn een dorpse winkel met een wereldse uitstraling.

Lion en Riek van der Kampen